Reporankana...


Ennen meillä eivät koirat saaneet nousta sohvalle ja se toimi...kunnes saapui nuorin tapaus...ylivilkas, rakastettava luppakorva. Suloisuus ei ollut syynä periaatteen sortumiseen vaan se, että annoimme periksi. Asia josta kaikki opaskirjat kiljuen kieltävät, mutta onko mitään mukavampaa kuin päikkärit koirien kera?
Paitsi jos sohva on pieni ja koirat suuria tai jos koirat ovat vallanneet ja muokanneet sen mieleisekseen...rakas armeijavilttini johon käärittynä yksi pelastetuista karitsoista aikoinaan saapui...pahvilaatikossa...nyt mytättynä ja puusohvan sisälmykset myllättynä. Lieneekö edes viatonta unta?

Kommentit

  1. Heh! Kyllä meillä ainakin koirat saa tulla sohvalle vaikka koiraoppaat miten kieltäisi. Ihania karvakorvia.

    VastaaPoista
  2. Meillä kyllä isotkin koirat oli sohvalla, mutta sänkyyn ne ei saanu tulla - paitsi kun oltiin mökkilomalla. Koirat kyllä tajus eron, ei ne loman jälkeen yrittäneetkään kotona tulla sänkyyn.

    VastaaPoista
  3. Petit on onneksi yläkerrassa ovien takana niin sinne kulku on estetty. Telttaillessa saavat kyllä tulla viereen nukkumaan. Toisinaan kyllä käytän ajureita hyväkseni halutessani saada porukan aamulla hereille, märkä kuono toimii paremmin kuin herätyskello :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti