Kevättä ilmassa...


Vaikka aurinkoa ei olekaan näkynyt aikoihin on ulkona ollut keväinen ilma. Vedet tippuvat räystäiltä ja linnut kurkistelevat pönttöihin. Kuitenkin kalenteri näyttää vielä maaliskuun alkua ja kuin uhallaan alkoi illalla sadella lunta pienen myräkän kera.

Eläinlääkäri kävi ohikulkumatkallaan raspaamassa hevosten hampaat. Ei niissä onneksi isompia ollut, vähän posken puolelta molemmilta silotettiin. Ruuna poika sai kehuja luonteestaan, vaan hyvin se sujui hammastarkastus pikku tammuskallakin. Nuorempana sitä saattoi joutua rauhottelemaan, mutta enin kipakkuus on luonteesta vuosien myötä tasaantunut. Loppuviikosta katsellaan sitten meillä muita asioita tarkemmin, nyt kun oli lääkärillä kiirettä seuraavaan paikkaan. Nämä meidän asiat kun eivät ole päivän päälle, yksi lammas on hieman ontunut ja yhtä koirista pitäisi myös vilkaista.


Tänään nuoriso totutteli jälleen kissojakin pihapiiriin. Joutuvat vielä olemaan ulkona valjaissa kun ovat yhä melko arkoja ulkona. Sisällä taas, noh, ovat hyvin kotiutuneet :) kukkaruukut ja langat ovat usein terrorismin kohteena ja sohvalle oikaistessaan saa kaikki 3 kaverikseen hyvin nopeasti. Niin ja kuiva-aine kaappiin on myös tehty täsmäiskuja raksupussille.

Kommentit