Katkoksia ja kuulumisia...

Vuosi on jälleen vaihtunut ja arki palannut pikkuhiljaa takaisin omaan rytmiinsä. Blogilla on ollut pävityskatkoksia mitkä juontavat aina viime syksyyn saakka. Olimme näet isännän kanssa metsävaelluksella kun talven ensimmäinen raekuuro meidän yllätti siellä umpikorvessa. Jäätihku muuttui metsän läpi rämpiessä vedeksi, mikä lopulta koitui vanhan kameran surmaksi. Tuolla se kaapissa on yhä ja odottaa, että käyttäisin sitä korjausarviossa, vaikka pahoin pelkään sen tulleen matkansa päähän. Asia on harmittanut kovasti ja vaikka isännän kameraa onkin saanut lainata, huomaan ettei sitä tule napattua läheskään niin usein mukaansa kuin omaa. Oma oli jo sopivasti käteensopiva, oikean painoinen yms...toisaalta kameran elinkierrossa olin jo sen kolmas omistaja, se näet päätyi meille eräältä luontokuvaajalta sopuhintaan, mutta pelitti täydellisesti kuvaustilanteessa.

No jaa, siitä harminaiheesta kun pääsi niin kortinlukija päätti lopettaa toimintansa ja nyt vielä tietokoneen oma lukija ei reagoi muistikorttiin millään lailla. Olen aina yrittänyt lisätä tekstien lomaan edes jotain kuvaa....mutta tilanne on tällä hetkellä surkea :(

Eläimet ovat vuodenvaihteesta selvinneet hienosti, hörökorvan kanssa mennään edelleen hoikalla linjalla, mutta muuten ok. E.lääkäri tulee piakkoin raspaamaan hepojen hampaita niin samalla saa juteltua vielä asiasta. Niin ja ohimennen ehken vilkaistaan Walman tyrää joka onnekseen ei ole kasvanut entisestään. Walma itse sen sijaan on heittäytynyt ilkeäksi erästä karitsaa kohtaan (viime vuoden syöttökaritsoita) ja on alkanut repiä sen villoja. Karitsa on nyt hieman eristyksissä ja mikäli näyttää siltä, että Walma jatkaa tuhotöitään lampolassa rakennetaan sille oma yksiö eristämällä vuohien puolen toista päätä. Katsellaan nyt...

Lampolassa meillä on myös uusi tulokas...vuoteinen uuhikaritsa joka vielä hakee itselleen nimeä...ehdotuksia otetaan aina vastaan...toiveena kasveihin liittyvää :)

ps. haastesta kiitokset, yritän niitä hoitaa piakkoin...edellinenkin keittiöhaaste on mielessä vaan ei vielä hoidossa :)

Kommentit

  1. Tässä olisi uuhelle muutama nimiehdotus: Villakko, Kurjenkello, Tatar, Metsätähti, Jalava ja Piparminttu.

    VastaaPoista
  2. Villakko ja Piparminttu ovat mainioita...en olisi kyllä itse osannut edes ajatella tai Metsätähti♥

    VastaaPoista

Lähetä kommentti