Kevättä ilmassa...

  Tämän päivän upea auringonpaiste sai tarttumaan kameraan pitkästä aikaa. Samalla tuli otettua irtiottoa arjesta, näin ensimmäisen lomapäivän kunniaksi. Viime ajat ovat olleet kiireiset, mikä ikävä kyllä on näkynyt suoraan verrannollisesti myös päivitysten aktiivisuudessa :(  Monesti on sisätiloista katsellut kaihoten ulos ja jatkanut pakertamistaan, vaikka mielikuvissaan on kirmaillut pitkin pihaa...
Paikkapaikoin on saanut seurata miten jossain päin kotimaata puhutaan jo krookuksista, meillä niiden päällä on varmaan vielä "viittä vajaa metri" lunta. Tosin tälläisinä päivinä, kun aurinko paistaa ja hanget moninkertaistavat kaiken valoisuuden tuntuu, että itsekin alkaa olla aika loistavalla tuulella.

Myös eläimet selkeästi nauttivat keväästä, sen tuoksuista ja valoisuudesta...


Wiljamikin aamulla heinien syönnin lomassa nautiskeli upeasta ilmanalasta ja kenties kevätsäässä oli myös muita mielenkiintoisia vivahteita...ilme oli ainakin sen verran keskittynyt....


Myös vasikat viihtyvät, kun saavat ulkoilla omaan tahtiin uudessa tilassaan ja tarhassaan. Nyt aitojen korottamisen ja korjaamisen jälkeen (sarvien kestäviksi) ovat ne myös pysyneet siellä aivan kiltisti.
 Sandran sarvenalut ovat onneksi jonkin sortin "nahkaversiot", ne ovat noin pikkurillin paksuiset ja taipuisat sekä niin pienet, että häviävät karvojen sekaan. Niitä vain tuntuu kovasti kutittavan, Sandran pää on toisinaan punertava sen hangattua päätään punamullalla maalattuun seinään. Kuvassakin voi havaita pientä punerrusta ohimoiden kohdilla :)Dumblen sarvet taas....no, kasvavat :)

Kommentit