Paluu blogiin...

Täytyy myöntää, että tänne on jo kaivannut :) Kauhea taistelu toimivan nettiyhteyden jälkeen johti tietokoneen huoltoon...joka sittein venyikin kun aina tuli jotain uutta :) Vaan vihdoinkin ollaan takaisin "eetterissä".

Kulunut kesä heinätyksineen ja muine kiireineen alkaa olla takanapäin. Hieman haikeana tänään katselin marjapuskia, joissa linnut hyppelivät innokkaina, sillä kerättävää olisi vielä hieman. Hallat ovat jo täällä vierailleet, mutta kait niistä vielä mehumarjoja saisi. Tuntuu kauhealta miten kaikki on myöhässä itseltä tänä vuonna, juuri kun kaikki paikat pursuaisivat sieniä, marjoja ja muita herkkuja. Pakko tunnustaa, etten ainoataan vadelmaa kaynyt keräämässä :( vaikka suorastaan pursusivat takametsässä...ja tatit.....

Kesä vain on mennyt ja monta rautaa on tulessa ollut. Aiemmin vihjailin lisääntyvistä eläinyksiköistä ja kuvia lisäilen kunhan tiedän minne levylle ne on tallennettu :) Eläinyksiköt lisääntyivät näet possuista, vasikoista,eläkeläisponista, yllätyskileistä, kiertolais-koiranruoka-vuohipukista sekä ajokoiran pennusta. Kun yhtälöön lisätään vielä heinähuoneen ja tallin rakennusprojektit, sekä isännän tikattu käsi ja keittiön vesivahinko, on kaaos täydellinen :)

Niin ja vanhempi kissoistamme alkoi jälleen köhimään, tujun matolääkekuurin (valeluliuos, ihanaa) jälkeen jouduimme vielä turvautumaan antibioottikuuriin. Tablettien antaminen ei ole niitä kaikkein helpoimpia asioita Ellin kohdalla, vaan remontin tiimoilta olemme joutuneet turvautumaan eineksiin ja kas, kaupan valmislihapullan sisältä ei ronkelikaan kissa tablettia haista (sen verran harvinaista herkkua)

Nyt kuuri alkaa olla takanapäin ja köhiminen helpottunut :)

Kommentit

 1. Kiva taas lukea kuulumisianne :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) tuo kyllä lämmitti sydänalaa...

  VastaaPoista
 3. Ja sitte äkkiä ajokoiran pennusta kuvia tänne!! :0D Ja vasikoista, ponista... ja kaikista muistakin :0)

  VastaaPoista
 4. :) huomenna vapaata...jospa sitä malttas olla koneella.....

  VastaaPoista

Lähetä kommentti