Kierrätystä...

Joulukuusten hävitys venyi poikkeukselliseti tänä vuonna tammikuun loppupuolelle. Liekö sitten osansa ollut tautivuoteella, sillä perinteisesti ulosheitto tapahtuu jo ennen loppiaista :)
Yleensä tuomme ison kuusen lisäksi myös pienemmän kuistin pöydälle, missä se antaa mukavasti tuoksuaan sisääntullessa. Kylmä kuisti säilyttää kuusen melko hyvänä ja niinpä Wiljami saikin siitä vielä aika makoisan välipalan.

Kuusen saatuaan ei Wiljami alkanut syödä sitä heti, vaan ensin piti puistella, puskea ja retuuttaa kuusta ympäri tarhaa. Välillä pysähdyttiin kuopimaan maata kuusi hampaissa ja sitten taas mentiin...

Lopulta oli maistelunkin vuoro ja mitä ilmeisemmin kuusta voisi verrata suklaaseen, sen verran tyytyväisenä iso-W sitä mutusteli. Mutta tietenkin aina ruokailunkin välissä oli aivan pakko hieman puskea ja puistella kuusta, jonka jälkeen ruokailu saattoi taas jatkua :)

Kommentit

 1. Ihana ♥
  Meillä myös aikoinaan vanha vuohi söi kuusen keväällä pihasta. Vissiin se sitten on hyvää :)

  VastaaPoista
 2. Karjakko : pojat on poikia ;)
  Lumikissa: Olen huomannut myös kuusen olevan herkkua, tekisikö pihka(?) toisaalta itsekin olen pureskellut kuusen kerkkiä joskus keväisin ja niistä tehtyä siirappia löytää toisinaan, eikä se pahaa ole :)

  VastaaPoista
 3. Suloinen♥,heh pitäähän ne ylimääräiset puistella kuusesta,ennenkuin taas jatkaa syömistä:D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti