Ulkoilupäivä...

Aamulla tuvassa myyhäillessäni huomasin pihalla liikettä, isäntä oli ottanut muutamia lampaita hieman ulos jaloittelemaan. Milla ja Malla ottivat vapaudestaan kaiken irti, mutta eivät silti päästäneet isäntää hyvin kauas silmistään. Tuttipullokaritsoja kun ovat, niin tahtovat leimaantua hoitajiinsa jopa koiria uskollisemmin.


Huvin ja vertailun vuoksi kaivelin arkistoista kuvan siltä ajalta kun ne meille saapuivat. Pientä muutosta on kait silminnähden havaittavissa :)


Myös Tinka pääsi ulkoilemaan, se oli yksi astutusvuorossa tänä vuonna olleita ja nyt olemme kovasti seurailleet onko mahdollisia karitsoita keväällä ilmaantumassa.

Mitä ilmeisemmin se ajatteli lähtevänsä piknikille, kun oli ottanut eväitä mukaan :)


Välillä vapaus oli huumaavaa ja kaikki suunnittelivat selkeästi lähtemistä eri suuntiin...


...vaikka kuitenkin lopulta viipettivät kaikki peräkanaa...

Mitä ilmeisemmin ulkoilu kuitenkin oli mukavaa, sen verran kaihoavia katseita portin yli sisälle päästyä luotiin...

Kommentit

 1. Kyllä ne ossaa olla suloisia :)
  Varmasti kiva päästä vähän tutkimaan talvista pihamaata.

  VastaaPoista
 2. Hauskoja kuvia. Varmasti on mielelle tervettä päästä välillä ulos happihyppelylle.

  VastaaPoista
 3. Ihania karitsoita,suloisen näköisiä noin pienenä ja ovat vähän vanhenpanakin:D,varmasti tekkee hyvää päästä ulos haistelee raitista ilmaa♥

  VastaaPoista
 4. Ulkoilu kyllä aina piristää :) itseäkin. Huvittavinta on lampaita ulos päästäessä miten vanhemmatkin yksilöt innostuvat esittelemään pukkihyppelyitään, eli ovat selvästi aina riemuissaan päästessään ulkoilemaan :) ja niin, suloisia nuo ovat, kertakaikkiaan ;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti