Maalaisunelmaa...

Viikonloppuna sattui olemaan yllätävän hyviä ulkoilukelejä ja niistä tuli nautittua ihan lenkkeilynkin merkeissä. Myös koirat pääsivät irroittelemaan kun viilettelimme potkurilla mäkiä ylös ja alas.Kesäiset fillarilla ajot ovat kantaneet hedelmää, sen verran nätisti "hörökorvakin" juoksi potkurin rinnalla. Mietintään nyt jäivätkin kunnon valjaat, niin voisi kokeilla hieman hiihtolenkkeilyä. 

Myös ajuri nautti selvästi saadessaan päästellä ylimääräisiä höyryjä lenkin aikana ja mitä parasta, tarkastella uusimmat jälkikuulumiset :)

Pihaan tultua jäin ihastelemaan masisemaa ja nappasin kuvankin kattojen yltä, sen verran upeat olivat värisävyt, kuun vilkahtaessa kuusten lomasta. Harmi vain, ettei kuva kerro läheskään sen hetken fiiliksiä, mutta jos edes jotain...

Kommentit

 1. Tuo hiihtolenkkeily koiravaljakolla voiskin olla kivaa touhuilua,saa olla luonnossa ja katella ihania maisemia.:)Kävin eilen lenkkeilemässä,muta ol pakkasta -15 mittarissa,ensin tuntui,että lähenköhän ollenkaan,mut himo lenkkeilyyn vei voiton:D,kaunis kuva,värikäs,tunteellinen♥.Mukavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Onpa iiihaana kuva kisusta :) Ja upea on kuva kuustakin. Harmi, kun yleensä jää se kamera kotiin lenkillä käydessä. Monesti sais niin upeita kuvia luonnosta.

  VastaaPoista
 3. Hei, piipahdin vierailulle ja liityin heti lukijoihisi! Hyvin samanlaista elämää meillä vietetään, kaikenkarvaisten kavereiden keskellä. Tervetuloa vastavierailulle! Ja mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 4. Heipä hei :) lenkkeilyn yksi plussapuolista on maisemat, siinnä virkistyy niin mieli kuin ruumiskin. Ellin kuva onnistui lähes vahingossa, lenkin jälkeen jäin myyhäilemään pihalle ja hetken mielijohteesta nakkasin olkapäälle kiivenneen kissan pässiaidan päälle. Heipä hei kanaemo :) tervetuloa porukkaan. Hauskaa tätä viikkoa myös teille kaikille ♥

  VastaaPoista

Lähetä kommentti