Kosinta...

Kuten profiilitiedoista voi päätellä, ovat opiskelut ohi ja onnellisesti päättyneet :) Aivoissa kovasti raksuttaa mitä saisi aikaiseksi oman tilan tuottamista materiaaleista, nyt kun taitoakin siihen olisi enemmän. Mutta tärkeintä nyt kuitenkin on hieman hiljentää tahtia ja ajatella asiaa levosta käsin, opiskelujen jälkeinen palautuminen voi viedä jonkin aikaa, sen verran rankka rutistus se kaikenkaikkiaan työn ja kaiken muun ohessa oli.

Jotain kuitenkin oli pakko repäistä ja niinpä hetken mielijohteesta tarjosin erään 4-H yhdistyksen varastoista poistuvasta 160 litran kattilasta tarjouksen, joka sitten hyväksyttiin. Olen siis nyt valtaisan teräskattilan onnellinen omistaja.Tämä ostos voisi tietysti kuulua sarjaan "Ostin, kun halvalla sain" :) vaan aika aikaa kutakin, katsotaan nyt kuinka käy... Pienempikin tietysti olisi omaan käyttöön riittänyt, vaan olen miettinyt jos voisin joskus pitää kasvivärjäyskursseja leipätyöni kautta.

Juvalta ilmoittivat, että viimeksi lähettämämme taljat olisivat valmiina, onneksi eräs lampureista oli lähdössä sinne, niin saamme omamme samassa kyydissä. Ja tällä kertaa olisi tarkoitus myös laittaa omia villoja matkaan. Jos vaikka ensi vuoden joulumyyjäisiin saisi jotain väsättyä....

Tilalla vuodenkierto etenee ja parhaillaan possut muuttavat olomuotoaan pakastuskelpoisempaan malliin, eli syysteurastukset ovat lopuillaan. Saadaan tasattua niiden tarha ja kylvetään siihen taas jotain joko nyt tai keväällä, riippuen keleistä. Vettä on sataa losottanut taas pitkin aikaa, joten ei ole tullut pahemmin kuvattuakaan. Lampolassa ja kuttulassa on tehty siirtoja, pikku Santeri pääsi kuttulan puolelle ja lampolassa jaettiin tiloja kun Taneli siirrettiin Tinkan ja Tirritin kanssa samaan. Sisältä vietiin vastaavsti Lilja ulkotarhaan Wiljamin kaveriksi. Ja kuten kuvasta voi päätellä, oli ukkeli todella haltioissaan tulokkaasta.

Kommentit

  1. Moikka,täällähän on tunnelmallinen maaseutu läheinen blogi,ihanaa,tulen uudelleen tänne♥

    VastaaPoista
  2. Heipä hei! Mukavaa, jos tykkäsit ja tervetuloa uudelleen :) Toivottavasti voin välittää jotain tunnelmia täältä peltojen keskeltä, aamuista lampolassa, kun ympärillä kuuluu vain tasainen rouske kaikkien mupeltaessa heinää samalla kun aamuauringon ensisäteet tavoittavat ikkunan pielen :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti