Pakkasia luvassa...

Tuntuvat kissat ajattelevan, sillä uuninpanko on ollut hyvin mieluinen paikka viime päivinä. Pienen ilmanalan kiristymisen kieltämättä kyllä laitoin itsekkin illalla ratsastellessa merkille. No, pakkaspäivien varalle onnistuin löytämään ajanvietettä kirpputorilta.


Maltan tuskin odottaa, että pääsen kokeilemaan kehräämistä omista villoista :) värttinäkin jo talosta löytyy, pitäisi vielä löytää jostain karstat...

Kommentit

  1. Mikä ihana kissamiirulainen kurkistaakaan verhon takaa! :) Rapsutuksia!!

    Hienon rukin olet löytänyt! Minulla oli afgaaninvinttikoira yli 14v ja keräsin kaikki harjatessa irronneet karvat, ovat vieläkin tallessa. Haaveena oli saada lankaa ja neuloa jotain lämmintä muistoksi... Olisi vielä parempi, jos osaisi itse kehrätä ne langaksikin! Oletko kehrännyt ennen? Jossakin näin ilmoituksen kehruukurssista.

    VastaaPoista
  2. Rapsutukset toimitettu perille :)
    Olen ollut kehräyskurssilla jossa opetettiin sekä värttinällä, että rukilla kehruuta. Perusasia on tiedossa, mutta kokemus tekemiseen puuttuu. Siksi rukki tulikin tarpeeseen. Koiran karvaa käytetään yleensä lampaanvillan seassa ja ihan käyttökelpoista lankaa siitä syntyy. Jos haluaa saada nopeammin tulosta kuin itsetehden, kannattaa kysellä kehräämöiltä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti